The Greenery

The Greenery er grundlagt i 2019.

En mangeårig drøm om at skabe trædrivhuse med smuk æstetik, høj bæredygtig kvalitet og mange brugsmuligheder fik os til tegnebrættet.
Drivhusene er en stor succes og mange Greeneries står i dag i danske haver, på tagterrasser og åbne vidder – både hos private og virksomheder.

Et Greenery er et drivhus lavet i træ. Et hyggeligt rum i din have.
Et rum du kan bruge til lige netop det, du ønsker. 

Trædrivhuse - Where good greens grow - The Greenery

Der sker noget med os, når vi rykker tættere på naturen.
Idéer dukker op og skuldrene sænkes. Det er dét, naturen gør ved os.
Hvad end du vælger at benytte dit Greenery som væksthus for blomster og grønt eller som et mødelokale eller en udendørs stue, vil forbindelsen til naturen være sund for krop og sjæl.

The Greenery produceres i fyrretræ I høj kvalitet.

Som noget helt nyt tilbyder vi, foruden vores velkendte drivhuse, som fremover vil hedde THE GREENERY PREMIUM, en ny linie: THE GREENERY DIY (DO IT YOURSELF).

Mange mennesker har udtrykt ønske om at kunne bygge deres eget Greenery. Vi har derfor forsimplet det originale Greenery, så det nu er muligt at bygge dit eget Greenery i din egen have. Samme design, men forsimplede løsninger.

Vi vil stadig tilbyde at bygge dit Greenery, og du skal derfor vælge THE GREENERY PREMIUM, hvis du har 10 tommelfingre.

Vælg THE GREENERY DIY hvis du er handy og gerne vil bygge selv.

Et trædrivhus har en naturlig og mere indbydende æstetik, der passer godt ind i naturen, der omgiver bygningen. Træet kan males i lige netop den farve, du ønsker, og kan ligeledes vedligeholdes og opfriskes i mange år fremover.
Træ er et bæredygtigt byggemateriale, såfremt der plantes nye træer, når der fældes.
Træet absorberer og lagrer CO2, også efter det er fældet og brugt til byggeri. Desuden benyttes væsentlig mindre energi i produktion af trædrivhuse i forhold til f.eks. drivhuse i aluminium.

Et Greenery kan klare vind og vejr og skal derfor ikke pakkes ind eller forstærkes forud for stormvejr.

Et Greenery er en stabil og meget stærk konstruktion, og The Greenery Premium med ekstra forstærkning kan også bruges på tagterrasser.

Velkommen i vores drivhuseventyr,

Kærlig hilsen Christoffer & Majken